Teknologier i undervisningen - alle fag

Deltagerne får inspiration til, hvordan teknologier som 3D-print og -design, kodning og programmering m.m. kan fremme kreativitet og innovation i undervisningen.

Mål

At kursusdeltagerne får inspiration og praksisnære ideer til, hvordan teknologier som 3D-print og -design, kodning og programmering m.m. kan fremme kreativitet og innovation i undervisningen.

Målgruppe

Undervisere, som er interesserede i at få viden omkring og indsigt i hvordan teknologier som 3D-print og -design, kodning og programmering kan indgå i undervisningen i alle fag i folkeskolen.

Undervisere, som deltog på kurset ’Teknologier i undervisningen’ i 2018, kan søge modul 2 af dette kursus.

Indhold

Kurset vil være praksisorienteret, så du vil selv komme til at arbejde med forskellige teknologier*, som gør det muligt at arbejde med design, formgivning, innovation, entreprenørskab og projektarbejde i alle skolens fag fra sprog og kulturfag over matematik og natur/teknologi og til de praktisk/musiske fag.

Kurset sætter fokus på nysgerrighed og inspiration med tid til sparring og ideudveksling om, hvordan teknologierne kan bruges i kreative, undersøgende og innovative undervisningsforløb på tværs af fag og aldersgrupper.

* Teknologierne, som der arbejdes med på kurset, vil efterfølgende være tilgængelige som udlånsmaterialer fra Uddannelsesstyrelsens udlånsafdeling.

Krav til deltagerne

For undervisere på yngste- og mellemtrinnet (alle fag).
Der er plads til både nybegyndere og erfarne teknologibrugere.
Kursusdeltagerne skal medbringe egen iPad eller PC.

Program

Program udsendes elektronisk før kurset.

Om

2019-41
Dansk
Konsulenter fra VIA/Center for undervisningsmidler, Herning
Nuuk
Modul 1: uge 34 2019 Modul 2: uge 13 2020
Ansøgningsfrist: 1. marts 2019
Min. 10 – max. 35